Skjerf heklet med romantiske ruter

Som tidligere nevnt elsker jeg å hekle skjerf. Denne gangen var utfordringen en konfirmasjonsgave. En ekstra gave fra en tante som er heklegal. Valget falt på å hekle noen romantiske ruter som jeg sydde sammen for hånd. Jeg prøvde først å hekle de sammen, men synes at sluttresultatet ble mye penere når jeg sydde sammen for hånd. Selve skjeftet ble sydd sammen bredden som bestod av tre ruter. For at jeg skulle få ønsket lengde måtte jeg hekle 23 rader med ruter, altså til sammen 69 ruter. Det er ingenting i veien for å endre bredde eller lengde på skjerfet.

Og her et bilde av det ferdige skjerfet:

PhotoGrid_1430034051837

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster Skjerf nr 8. Dersom du ønsker det kan du vippse til meg på mobilnummer 40417160. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

En kommentar om “Skjerf heklet med romantiske ruter

  1. Tilbaketråkk: Heklet poncho i filethekling med en bord av romantiske ruter | ninashekleverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s