Heklet sommer eller selkapssjal i nydelig alpakkagarn

I fjor heklet jeg jeg meg et lyseblått selskapssjal. Jeg kunne gjerne tenke med å ha et til i hvit eller litt kri farge som jeg kan bruke nå som det er sommer. Denne gangen prøvde jeg meg på et nydelig bomullsgarn fra Sandnes garn som heter Alpakka silke som består 70% baby alpakka og 30% mulberry silke. Som det står på banderollen, «Nydelig myk og eksklusiv kvalitet. Spesielt velegnet til babyplagg og tilbehør.» Dette er virkelig et mykt og delikat garn. Sjalet målte 176 cm bredt og 63 cm høyt.

Og her et bilde av det ferdige sjalet:

IMG_20160813_125544.jpg

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Trekantsjal 8. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s