Heklet selskapssjal i nydelig mønster til bruk i sommerbryllup

Denne sommeren er jeg invitert i bryllup og kjolen er kjøp inn. Jeg tenkte at jeg muligens skulle kjøpe en kort hvit jakke som matsjer, men det slå meg at jeg som «heklenerd» kunne designe et passende selskapssjal. Jeg synes det var vanskelig å finne farge på sjalet, med ente til slutt opp med lyseblått som er en somerlig farge. Når det gjaldt selve garnet prøvde jeg noe nytt, Babygarn 100 % merinoull fra Trysil kjøpt på Europris. Dette garnet er passe mykt og behagelig og egner seg godt til et sommerlig selskapssjal.

Og her et bilde av det ferdige sjalet foran og bakfra på en kjole:

IMG_0475

IMG_0476

Jeg bestemte meg for at dette sjalet skulle måle 200 langt og 50 cm høyt- Dette fordi la vil sjalet ligge pent nede på skuldrene. Dette betydde at det må felles mye på hver side på hver rad. Denne fellingen har jeg beregnet på forhånd. Ser ikke noe galt med å ta frem gamle matematikk-kunnskaper hvor jeg beregnet fellingene før jeg startet.

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende med kr 40 på vipps til 40417160 hvor du skriver Poncho 1 og din e-postadresse i meldingsfeltet. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Eller du kan sende meg en e-post til ninahokeli@gmail.com.

 

 

 

Reklame

En kommentar om “Heklet selskapssjal i nydelig mønster til bruk i sommerbryllup

  1. Tilbaketråkk: Heklet sommer eller selkapssjal i nydelig alpakkagarn | ninashekleverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s