Genser heklet i kombinerte stavgrupper størrelse 86-92

Jeg har akkurat heklet genser til meg selv og denne gangen vil jeg designe en genser til et barn i størrelse 1,5 – 2 år. Jeg er litt inspirert av de populære skappelgenserne. Genseren er litt lengre bak en foran. Jeg valgte derfor å hekle et forstykke og et bakstykke for å få frem den effekten.

Her er et bilde av genseren:

dsc01186

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster til Baby 5. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s