Genser heklet i kombinerte stavgrupper størrelse 86-92

Jeg har akkurat heklet genser til meg selv og denne gangen vil jeg designe en genser til et barn i størrelse 1,5 – 2 år. Jeg er litt inspirert av de populære skappelgenserne. Genseren er litt lengre bak en foran. Jeg valgte derfor å hekle et forstykke og et bakstykke for å få frem den effekten.

Her er et bilde av genseren:

dsc01186

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster til Baby 5. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s