Oversize trekantsjal i heklet i nydelig viftemønster

Sjal er jo egentlig fint året rundt. Nå som jeg går inn i våren er det jo fint med et stort sjal som kan brukes alene utenpå en tykk genser eller jakke. Jeg har mange ensfargede sjal og denne gangen ønsket jeg meg et fargerikt sjal.

Denne gangen valgte jeg et nydelig fra Drops som heter Flora. Det et nydelig garn som passe utmerket til tilbehør som består av 65 % ull og 35 % alpakka. Det gikk med kun to nøster av hver farge. Jeg brukte heklenål nr 3,0. Dette sjalet målte 206 cm i lengden og 62 cm i høyden.

Og her et bilde av det ferdige sjalet:

PhotoGrid_1489840082535 (1)

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Trekantsjal 7. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s