Heklet poncho av bestemor- og romantiske ruter

Jeg bare elsker ponchoer og denne gangen har jeg designet en jeg har tenkt på en stund. Denne oppskriften gjelder nok for viderekommende, uansett er det bare å hive seg inn i det. Poncho er et utmerket plagg i stedet for utejakke eller cardigan Det passer veldig fint til olabukser, sommerbuser eller sommerskjørt. Ponchoen er heklet i Drods sitt garn som heter Flora.

Her er en kollasj av meg med den ferdige ponchoen:

Kollasj lysebryun poncho

 

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster til Poncho 4. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

4 kommentarer om “Heklet poncho av bestemor- og romantiske ruter

  1. Tilbaketråkk: Heklet poncho i romantiske ruter | ninashekleverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s