Skjerf heklet i staver kombinert med nettmønster

Her har designet og heklet meg et mørkebrunt skjerf. Dette har jeg egentlig savnet lenge i de tilfeller jeg skal ha mørk brunt som tilbehør. Har lett for å finne den rette brunfargen og valget falt på Trysil Superwash rent ullgarn.

Her er et bilde av skjerfet hengende rundt min lysebrune fake skinnjakke:

img_0318

 

Denne gangen valgte jeg Trysil Superwash , et garn bestående av 100 % ull. Jeg brukte heklenål nr. 3.

Det gikk med 1 nøste pr 27 cm av skjerfet. Mitt skjer målte 220 cm før frynser og er 22 cm bredt. Det er ingenting i veien for å velge en annen lengde eller bredde. Jeg liker at jeg kan surre et skjerf rundt halsen en gang, for da varmer det mer. Dessuten synes jeg at frynser er dekorativt og jeg valgte å feste på frynser på 20 cm i hver ende.

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster Skjerf nr 2. Dersom du ønsker det kan du vippse til meg på mobilnummer 40417160

Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

 

 

 

 

En kommentar om “Skjerf heklet i staver kombinert med nettmønster

  1. Tilbaketråkk: Pulsvanter heklet i stavgruppemønster | ninashekleverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s